محل تبلیغات شما

فصل تابستان زمان مناسبسفر برای اغلب ما ایرانیان است ولی در مسافرت به علت استراحت كم، خستگی راه، تغییرشرایط آب و هوایی و تهیه آب و مواد غذایی از منابع گوناگون در شهرها و روستاهایمختلف مسیر سفر، كاهش مقاومت بدن را به همراه دارد و از طرفی مسافر بیش از سایرمواقع در معرض بیماریها قرار می گیرد و عوامل خطر آفرین بیش از همیشه او را احاطهمی كنند. لذا رعایت ضوابط و نكات ایمنی و بهداشتی ضرورت بیشتری می یابد و باحساسیت مضاعف باید مورد توجه قرار گیرد ، عمدهمسائلی را كه در سفر بایستی بدان توجه نمود می توان به شرح زیر خلاصه كرد:

1 در سفر آب آشامیدنیخود را از منابع مطمئن و لوله کشی شهری تهیه نمایید و به كودكان خود بیاموزید كهآب برخی از شیرهای آب پاركها و معابر عمومی، ممكن است غیر آشامیدنی باشد تا حدامکان برای شرب از آب بسته بندی شده استفاده شود.

2 - مواد غذایی موردنیاز خود را از فروشگاههای معتبر تهیه و قبل از خرید مواد غذایی بسته بندی شده، ازدرج شماره پروانه ساخت و سپری نشدن تاریخ انقضای مصرف آن اطمینان حاصل كنید.از خرید مواد غذایی از فروشندگان دوره گرد مخصوصا ساندویچ، بستنی، فالوده و آبمیوهجدا بپرهیزید.

3 - از خرید كنسرو وكمپوت متورم، زنگ زده یا ضربه خورده و پنیر تازه محلی خودداری نمایید. كنسرو راقبل از بازكردن درب آن به مدت 20 دقیقه در آب جوش قرار دهید. توجه داشته باشیدآلودگی كنسرو به سم كشنده و مرگ آور بوتولیسم هیچ گونه علامتی (مانند بادكردگیقوطی) ندارد و فقط با حرارت می توان آن را خنثی نمود.از مصرف مواد غذایی سرخ کرده، سنگین و پرحجم هم خودداری کنید.

4 - بعضیها ترجیح می دهند برای تغذیه در سفر، غذا را از محل زندگی شان ببرند که در اینصورت این غذاها نباید از غذاهای حساس و فاسدشدنی مثل گوشت خام، تخم مرغ خام وفرآورده های لبنی باشند و اگر اصرار دارید آنها را حمل کنید باید از یخدان استفادهکنید . از مصرف باقیمانده مواد غذایی پاستوریزه كه پس از باز شدن درب ظرف،در خارج از یخچال نگهداری شده خودداری نمایید.

5 - آجیل و خشكبار موردنیاز را حتی الامكان به صورت بسته بندی تهیه كنید. از خرید خشكبار و آجیل كه آثارآفت زدگی، رطوبت و كهنگی در آنها دیده می شود پرهیز كنید و در صورت نیاز به گوشتتازه، حتما آن را از فروشگاههای معتبر و گوشت دارای مهر نظارت دامپزشكی تهیهنمایید.

6 - سالمسازی سبزیجات،قبل از مصرف، در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای عفونی و انگلی روده ای موثر است.سالمسازی سبزیجات در چهار مرحله پاكسازی، انگل زدایی، گنایی و شستشو انجام میشود و حتی الامكان از مصرف سالاد و سبزیجات در رستورانها خودداری كنید.

7 - میوه جاتی را كهخریداری می كنید، با آب تمیز و بهداشتی، یكی یكی و به دقت بشویید. ریختن میوه هادر داخل لگن دستشویی اماكن، می تواند بر آلودگی سطح آن بیافزاید همچنین برای شستنظروف و البسه حتما از آب سالم استفاده نمایید چراکه شستشو در آب جوی و رودخانهممکن است خطر آلودگی بیشتر را به دنبال داشته باشد.

8 - ظروف و وسایل پخت وپز را در داخل كیسه های نایلون تمیز نگهداری كنید تا در مدت سفر آلوده نشوند وهنگام مسافرت با اتوبوس حتما از لیوان شخصی استفاده نمایید یا از راننده لیوانیكبار مصرف نو بخواهید. راننده موظف به تامین درخواست شما است  و ظروف یكبار مصرف را كه در اماكنی مانندرستوران، آبمیوه فروشی یا اتوبوس در اختیار شما گذاشته می شود پس از استفاده خردكرده در سطل زباله بیاندازید تا امكان استفاده مجدد از آنها میسر نشود.

9 برای حفظ محیط زیست و احترام به حقوق دیگران ازریختن زباله در اماكن و معابر عمومی جدا خودداری نمایید. زباله های خود را در طولسفر، در كیسه های نایلون نگهداری و در اولین سطل زباله شهری بریزید.

10 در سفر وسایل شخصی به همراه داشته باشید ( ازجمله آفتابگیر، ضدآفتاب، لباسهای راحتی، مسواک و.) و در طول سفر از آنها استفادهنمایید و جهت پیشگیری از بیماریهای پوستی، هنگام اقامت در هتل، حتی الامكان ازملافه و وسایل شخصی استفاده نمایید. همچنین درمسافرت بهتر است قاشق، چنگال، كارد و لیوان شخصی خود را همراه داشته باشیم. ضمناًهمراه داشتن دستمال كاغذی مرطوب با مواد ضد عفونی كننده برای تمیزكردن قاشق وچنگال توصیه می‌شود.
11 - رعایت بهداشت فردی در سفربسیار مهم است و همواره در مسافرت، صابون به همراه داشته باشید و پس از توالترفتن، دستهای خود را با آب و صابون بشویید. قبل ازتشرف به اماكن زیارتی، پاها را شسته و از جوراب نخی تمیز استفاده كنید.

12 - سیگار كشیدن درمراكز زیارتی، اماكن عمومی و وسایل نقلیه همگانی، به حقوق عمومی جامعه محسوبمی شود و از نظر قانونی نیز ممنوع است. از این عمل غیر اخلاقی جدا خودداری كنید واز حضور در اماکنی که قلیان عرضه می گردد نیز جهت حفظ سلامتی خود و خانواده خودجدا پرهیز کنید.

13 - مطالعه در داخلوسیله نقلیه در حال حركت، موجب خستگی چشم و وارد شده آسیب جدی به آن می شود.

14 در سفر با وسیله شخصی ، توقف مكرر در مسیر راهبرای استراحت و رفع خستگی، توان رانندگی و آمادگی راننده جهت مقابله با خطراتاحتمالی را افزایش می دهد.
15 -استفاده از غذاهای ناسالم و فاسد شده اصلی ترین علت مسمومیت در سفر استشماهمیشه نمی توانید غذاهای مسموم را از طریق بو و مزه ناخوشایندشان تشخیص دهید و دربرخی موارد این غذاها بو یا مزه بدی ندارند اما ممکن است باعث ۲۴ ساعت مسمومیت ودر مواردی حتی مرگ مصرف کننده شوند. به همین دلیل، غذاهایی که بیش از ۳ روز دریخچال باقی مانده اند و غذاهای پخته شده ای که بیش از ۲ ساعت در هوای معتدل یا بیشاز یک ساعت در هوای گرم باقی مانده اند را مصرف نکنید.
16 - مسافرانباید از خرید یخ های قالبی در طول سفر خودداری کنند، چراکه منبع آبی تولید این یخها مشخص نیست و ممکن است این یخ ها از آب های ناسالم تهیه شده باشند که آلوده بهانگل هایی است که ممکن است اسهال به همراه داشته باشد.
17 - وسایل ایمنی نظیر (جعبهکمکهای اولیه و کپسول آتش نشانی )در وسایل نقلیه شخصی داشته باشید و قبل از سفروسیله نقلیه خود را کاملا کنترل نمایید و همچنین در حمل و نگهداری وسایل آتشزا وگازسوز مانند كپسول پیك نیك نکات ایمنی را رعایت نمایید.

 در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب رابه سامانه 190  اطلاع دهید.

توصیه های بهداشتی برای اطرافیان بیمار مشکوک

دومین همایش بین المللی و بیستمین همایش ملی بهداشت محیط و توسعه پایدار در یزد

4 مهر روز جهانی بهداشت محیط مبارک باد...

آب ,سفر ,نمایید ,استفاده ,مصرف ,داشته ,خود را ,در سفر ,مواد غذایی ,می شود ,و در ,همراه داشته باشید ,شخصی استفاده نمایید

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

صبر ایوب دفتــــر آی سی تی آقــــــبلاغ courtlawntucu Kyla's memory انواع گن لاغری مردانه و گن زنانه viabustroter Leonard's info lighnuppede كیوی لاغر كننده قوی و خوشمزه مرجع معرفی تکنلوژی های روز دنیا